Всички Категории
PRODUCTS

Восъчни кърпи комплект размер L, Bee Come Green

  • Марка: Bee Come Green
  • Кат. номер: 3800501937938

Восъчни кърпи комплект размер L, Bee Come Green

  • Марка: Bee Come Green
  • Кат. номер: 3800501937938

Восъчни кърпи комплект размер L, Bee Come Green

 

Восъчни кърпи - комплект L - три кърпи с размери 25x25, 30x30 и 35х35см.

Подробно описание
Подробно описание +

Комплект L е най-продавания ни комплект, защото включва 2 средни размера кърпи и една по-голяма, която може да се използва за загъване на хляб и домашни печива или за покриване на тави. 

 

BeeComeGreen са натурални восъчни кърпи за многократна употреба, които предлагат екологично решение в ежедневното опаковане на храна. Те са произведени от естествени материали и са природосъобразен заместител на домакинското фолио.

 


Състав: 100% памук, восък от био пчеларска ферма, био масло от жожоба и натурална дамарова смола.

 


Восъкът е с научнодоказани антибактериални свойства, маслото от жожоба е естествен консервант, който предпазва от окисляване, а дамаровата смола не е регистрирана като алерген за разлика от много други смоли. Импрегнираните с тази комбинация кърпи са напълно здравословни и запазват храната свежа.

 


Начин на употреба: Кърпите са подходящи за покриване на купи, тави, чинии или контейнери за храна. За да покриете плътно съда, леко притиснете кърпата около него. От топлината на ръцете Ви восъкът ще омекне, а благодарение на смолата кърпата ще прилепне плътно. Могат да се използват за директно опаковане на плодове, зеленчуци, хляб, сандвичи, свежи подправки, семена, ядки, сирена и домашни печива. Незаменим помощник при приготвянето на храна за път, за офиса, за училище или за излет. Не се препоръчва да се използват за загъване на цитрусови плодове, както и на сурово месо и риба.

 


Щадящи към природата: Кърпите са изцяло биоразградими. Средната продължителност на използването им е между 6 месеца и 1 година. След този период могат да бъдат освежени с восАък или нарязани на дребно и компостирани.

 


Почистване: След употреба измийте кърпата с хладка вода и мека гъба и оставете да изсъхне. Може да се използва малко препарат за съдове.

 

Съхранение: На стайна температура или в хладилник.

Продукти от същата категория